Jsme rodinný podnik - dvě sestry se zálibou ve sladkém, spoustou nápadů a chutí vymýšlet nové věci.
Od roku 2012 pro Vás vyrábíme dorty a jiné sladkosti, jako jsou muffiny, cupcakes, tartaletky a jiné sladké dobroty pro každou příležitost.
Vycházíme přitom jak z osvědčených rodinných receptů, tak i z moderních trendů, těžíme ze síly kvalitních surovin,
naše dorty vyrábíme zakázkově na míru zákazníkovi – a hlavně pečeme s láskou. Jinak by to prostě nešlo :)
K výrobě dortů jsem se dostala úplnou náhodou, dortem pro přítele své sestry potahovaným (ne zcela úspěšně) marshmallow hmotou a (už povedenějším) domácím marcipánem. Za rámeček bych si výsledek nedala, tenkrát jsem z něj ale měla velikou radost. :) Dalším dortem v pořadí byla 2D (naležato) motorka pro bratrance. Piplala jsem se s ní tenkrát snad celý den, ta námaha za to ale stála. Byla asi tím prvním dortem, který se opravdu povedl, a který mi vnukl myšlenku jít do toho a ukázat co umím i veřejně. A když se u nás na hlavní ulici v Počernicích nabídly prostory (některé věci do sebe prostě samy zapadnou), neváhala jsem dlouho. Bez zkušeností, jen s vizí a hnaná nadšením - zpětně se mi to rozhodnutí jeví jako velký risk :) Ale dorty mě baví a nikdy jsem toho rozhodnutí nelitovala.
Po roce mi s přibývající prací začala vypomáhat sestra Andrea, která tou dobou ještě studovala taneční konzervatoř. Po roce a půl jsem už nestíhala přijímat všechny objednávky, sestra dostudovala a dnes v roce 2018 už přes šest let pracujeme naplno spolu. Jestli se to s ní dá vydržet? No, občas se pohádáme, je ale mojí spolehlivou pravou rukou (a vlastně občas i mým šéfem :) a svoji práci si už bez ní nedokážu ani představit.
Na poctivých a domácích surovinách. Ty kupované, jako např. lahodný marcipán špičkové holandské značky, si pečlivě vybíráme a zkoušíme. Tyto výrobky musí nejprve projít našimi testy a chutí našich mlsných jazýčků.
V našich výrobcích nenajdete žádnou chemii, žádné náhražky z rostlinných tuků ani hotové krémy či korpusy z pytlíku. Krémy si vyrábíme vlastní a nejraději máme dobrou živočišnou šlehačku. Výsledkem jsou pak krásně vláčné korpusy, krémy lehké jako sníh, žádné těžké máslové a marcipán a náplně, které se na jazyku rozplynou.